Ubat Gout  Yang Berkesan  

images-3

PAGI itu, ibu jari kaki kiri Muazan Zainuddin, 52, terasa berdenyut-denyut dan membengkak. Dia bingkas bangun untuk mengambil ubat bagi meredakan kesakitan yang dialaminya.

 

Malangnya, seluruh tubuh badannya tidak dapat bergerak. Kepalanya terasa pening manakala tengkuknya mengalami kekejangan hampir tiga jam.   Lantas, anak-anaknya bergegas menghubungi ambulans dan menghantarnya ke hospital untuk rawatan lanjut.

 

Di hospital, badan Muazan dimasukkan air bagi meneutralkan paras asid urik yang naik secara mendadak.  Situasi itulah yang kerap dialami Muazan apabila dia diserang gout. Peningkatan asid urik dalam darah telah menyebabkan penyakit gout bertambah kronik.

 

Ibu jari kakinya membengkak kemerah-merahan sehingga dia sukar bergerak. Sakitnya bukan kepalang seperti tapak kaki terpijak jarum.

gout akhbar2 copy


 

“Seksa sungguh saya menahan kesakitan apabila diserang gout & sakit sendi ni. Punya lah sakit lutut ni rasa macam nak tercabut jer. Nak pijak lantai pon sakit macam di cucuk jarum. Jalan pun dah terhincut-hincut.

Sudah pelbagai ubat dan petua yang saya amalkan tetapi ternyata sakit gout saya masih tidak dapat dikawal” – Encik Azhar, Pesakit Gout Kronik

Seperti yang anda baca keratan akhbar berita di atas, gout amat menyeksakan dan sugguh menyakitkan! Rintihan di atas adalah keluhan dari seorang pesakit gout kronik kepada saya. Ya, gout memang sakit, malah sakit yang teramat sangat sehingga nak keluar air mata ! 

Penyakit Gout ialah salah satu bentuk artritis (radang sendi) yang diakibatkan oleh pengumpulan hablur-hablur asid urik pada sendi-sendi. Penyakit ini terlalu menyakitkan dan dalam kebanyakan kes, hanya menjejaskan satu sendi (monoartritis), khususnya ibu jari kaki.  

Gout ni punca dia sebab masalah asid urik berlebihan dalam badan. Lama-kelamaan ianya akan berkumpul di sendi-sendi, kemudain akan mengeras serta membengkak dan dinamakan thopi. Kalau tak dikawal boleh jadi makin parah sehinggakan boleh menyerang buah pinggang. Jika dah serang buah pinggang semakin sukar dirawat.

Jika ke hospital, bagi sakit gout, ubat gout yang doktor  berikan hanya pain killer / ubat penahan sakit. Ubat sakit gout yang berasaskan drug ini sebenarnya tidak langsung menghilangkan gout, ianya hanya sekadar menahan sakit. Bila kita berhenti ambil, sakit gout PASTI menyerang kembali !

Malah, jika diamalkan untuk jangka masa yang panjang boleh membawa komplikasi yang lebih teruk seperti kegagalan buah pinggang, batu karang, dan lain-lain. Cara lain yang doktor lakukan adalah dengan membuat dan suntikan untuk mengeluarkan asid urik & jika dah parah, pembedahahn kecil dibuat bagi membuang mendapan kristal asid urik. Cara ini memakan kos yang tinggi dan ianya juga tidak hilangkan gout secara keseluruhan.

 

RISIKO PESAKIT GOUT JIKA TIDAK DIRAWAT SEGERA!

  • Bengkak semakin membesar dan membentuk benjolan di panggil ’tophi’ 
  • Pembentukan batu karang
  • Kegemukan
  • Masalah buah pinggang
  • Serangan darah tinggi
  • Hiperlipidemia (peningkatan kadar kolestrol)
  • Diabetes
  • Risiko kehilangan atau cacat anggota badan “kaki ,tangan ,dan sebagainya

 

AMARAN!

Jika anda terus membiarkan paras asid urik dalam badan anda lebih tinggi dari paras normal,bersedialah untuk terima penyakit-penyakit yang berpotensi seperti dinyatakan di atas.

Tahukah anda 90% pesakit gout adalah kaum lelaki! Faktor utama terjadinya gout adalah kerana pengambilan gula secara berlebihan seperti kerap minum air manis dan berkarbonat. Pengambilan seafood juga meningkatkan lagi risiko untuk mendapat serangan gout.  

 

Selain dari faktor lifestyle dan pemakanan, gout juga merupakan penyakit keturunan, dan mudah diawarisi.

 

Ini bermakna, jika anda seorang lelaki dan ahli keluarga anda pernah mengalami sakit gout, kebarangkalian untuk anda mendapat penyakit ini sangat  tinggi, malah tidak keterlaluan jika saya katakan ianya 99.99% anda bakal mendapat penyakit ini! 

Minuman berkarbonat punca gout bahaya minuman berkarbonat     gout akhbar 10859966_1632901606975988_702991777_n Fuh, ngeri betul kalau baca berita-berita ni semua kan? Bayangkan kalau anda berada di tahap kronik(nauzubillah), pastinya ianya semakin sukar untuk dihadapi.   Namun, jangan risau, setiap penyakit pasti ada ubatnya! Ini bukan saya yang kata, tapi ianya adalah sabda nabi kita!

gozoutmalaysia.com_hadis-nabi-penawar-gozout-

Bagaimana cara mudah rawat gout?

Alhamdulillah, saya telah jumpa satu cara yang boleh membantu untuk mengurangkan gout tanpa perlu ambil pain killler ataupun melakukan sebarang pembedahan !

Formula untuk atasi masalah gout ini telah ditemui oleh seorang Professor Doktor. Beliau berkelulusan PhD bahagian Geologi & formula itu dikembangkan oleh anak didiknya dibawah kawal selia UNIPEQ UKM.

Formula ini PERTAMA di Malaysia menggunakan zeolite,  ia berfungsi mengecilkan & mempercepatkan tindakbalas.

Formula ini kemudian dibotolkan atas nama CYPREME dan telah tersebar sehingga ke Singapura & Brunei.

Apa Itu CYPREME?

botolsizekecil

azhar

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

cina

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

1111

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

CYPREME adalah pemakanan kesihatan yang dirumus berasaskan konsep alkali. Ia mengandungi amber pokok pine dan kandungan garam mineral yang tinggi serta memberikan nutrien yang berkhasiat untuk kesihatan Ramuan CYPREME berasaskan 3 komponen penting, iaitu Amber Pine Cypruss, Garam Mineral,  & Air Zam-Zam. Ketiga-tiga bahan ini sangat diperlukan supaya lebih ‘sempurna’ dari segi kualiti kehidupan dan kesihatan. Supaya dapat selesaikan 3 masalah utama pesakit gout iaitu sakit sendi, surutkan bengkak dan elak perbentukan asid urik. Dan dalam masa yang sama, membaiki fungsi tisu buah pinggang supaya lembali berfungsi normal.  Formula CYPREME ini menjadi PERTAMA di Malaysia menggunakan zeolite,  yang mana ia berfungsi mengecilkan & mempercepatkan tindakbalas.

Produk CYPREME ini bukanlah termasuk dalam kategori ubat seperti ubat kimia & ubat-ubat yang berasaskan drug di luar sana tu; ia dikategorikan sebagai makanan berfungsi ubat (food as medicine) seperti yang dinyatakan oleh United States Food and Drug Administrative (USFDA) sebagai “generally regarded as safe (gras)”. Maka produk ini tidak wajib mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) atau lain-lain badan.

Bagi penjualan secara sah produk ini hanya perlu memenuhi akta makanan 1983 dan peraturan–peraturan makanan 1985 sahaja.  Jadi, tiada istilah “overdose” kerana ia 100% bebas bahan kimia berbahaya

Oleh yang demikian, CYPREME boleh diambil oleh semua golongan dari semua peringkat umur sama ada sihat atau sakit kerana ia bukan sahaja mengurangkan sakit gout, malah membantu mencegah penyakit dan meningkatkan kesihatan badan.

Mari Lihat Apa Kata Pengguna CYPREME

1535002_476421049192261_3856050222876969715_n1

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

10997029_1669450629943056_2979953666312578978_n Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Anda nak baca kisah  mengenai pengguna CYPREME ni tak?

Ok, ni nak cerita sikit mengenai sorang brader ni… Jom baca kisah beliau

Namaku Halim, aku baru berumur 33 tahun dan bekerja disebuah syarikat swasta di Pulau Pinang. Sedang aku dan tunangku sibuk dengan persiapan untuk mendirikan masjid, aku diserang gout yang agak kronik. Kakiku bengkak bagai belon kata tunangku padaku.  
 
 
Setiap kali tak dapat temankan si dia beli barang persiapan untuk perkahwinan amukan dan bebelan dari tunangkulah ganjarannya. Bukan aku taknak makan herba melayu. Cuma dimana nak cari? Banyak masa untuk cari dan rebus herba berhari-hari macam orang tua dulu-dulu amalkan. Agak complicated untuk aku yang sibuk dengan kerjaya.   Nah! Ambil no telefon ni (01X-XXXXXXX).  
 
 
Cuba kau contact sebab ayah aku guna CYPREME  Alhamdulillah aku tengok makin okay ayah aku sekarang. Riandi sahabat aku sejak sekolah lagi, menyarankan aku untuk cuba CYPREME.
Sebab sayangkan tunang dan kesihatan diri aku tanpa berlengah terus contact agen yang menjual CYPREME . Ye lah lagi berapa bulan je nak kahwin tapi kaki bengkak dan tak boleh berjalan.
 
 
Selepas aku buat pembayaran dua hari kemudian produk selamat sampai di rumahku.   Minggu pertama aku amalkan CYPREME kaki ku masih bengkak dan tubuh rasa keletihan. Tapi selepas masuk minggu kedua surut dah bengkak.   Pemeriksaan yang aku buat di hospital pun menujukkan bacaan asid urid aku makin menurun.
 
 
Bukan itu sahaja air kencing aku juga makin jernih. Tanda buah pinggang ku sihat kata doctor. Alhamdulillah aku bersyukur sebab diperkenalkan dengan CYPREME .
 
 
Maafkan abang sayang, bukan abang taknak amalkan herba yang ayang sarankan. Tapi abang dah jumpa produk herba Melayu yang dah diinovasikan. Lagi mudah dan sedap.   Alhamdulillah
 
Terima Kasih ALLAH
Terima Kasih CYPREME 
Terima Kasih kepada wakil dari CYPREME kerana memperkenalkan produk ubat gout Cypreme ni.   

 

Fungsi CYPREME

  • Menghilangkan sakit dan denyut2
  • Meredakan bengkak
  • Mengelakkan perbentukan asid uric
  • Membaiki penapis buah pinggang
  • Melancarkan perkumuhan
  • Perbanyakkan urine
  • Membaiki saluran darah
  • Mengurangkan keletihan
  • Mencuci darah dari toksid yang merbahaya
  • Merawat atritis

 

Dalam proses kaedah CYPRME ini, tubuh badan manusia akan mengalami tindak balas positif yang dinamakan healing crisisHealing crisis ini biasa berlaku apabila menggunakan bahan semulajadi kerana ia akan bertindak membuang kesan-kesan dari pemgambilan ubatan atau makanan yang mengandungi kimia.

Antara kemungkinan tindakbalas yang dialami adalah sepeti:

  • Pembuangan najis dan kencingan lebih lawas dari biasa
  • Berdebar
  • Letih
  • Sakit tekak
  • Sakit sendi
  • Loya dan demam
  • Sakit di bahagian-bahagian tertentu

Tempoh healing crisis ini berbeza mengikut individu. Jika keadaan ini berlaku, pengambilan CYRPEME mestilah diteruskan kerana ini merupakan reaksi positif badan ke arah pemulihan. 

20150628202017  Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

healing

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

IMG-20150806-WA0015

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

Cara Penggunaannya ‘Simple’ dan ‘Steady’ Je 12003300_1653333724954434_43114725339909277_n

  1. Sediakan 1 botol 1.5 liter air mineral/ air putihTitiskan 50 titik CYPREME. Kalau ada syringe/picagari sukatannya adalah 1.5ml.Goncang sikit, dan minum ketika perut kosongKalau ada ambil ubat hospital kena jarakkan 1-2jam pengambilan dgn Cypreme. Pastikan habiskan 1.5 liter air yg dititik cypreme dlm masa sehari.  Seeloknya ambil semasa perut kosong/sebelum makan & amalkan setiap hari.
  2. Untuk luaran, titiskan 1 hingga 3 titik pada kawasan sakit/ tophi gout (kaki/lutut/siku/jari dll)Sapu rata pada kawasan tersebut bagi ia mengerap ke dalam sendi utk memecahkan kristal asidBiarkan kering

 

INI BUKAN PRODUK AJAIB!
 
Untuk makluman anda, Cypreme ni bukanlah ubat ajaib hari ni guna terus sembuh. Tidak tuan-tuan, ianya bukan begitu. Untuk merawat gout ni, anda perlu merawatnya dari punca yakni dari perut dan ini bersesuaian dengan sabda nabi :
 
 
 
“Perut itu adalah rumah penyakit dan banyak makan itu punca segala penyakit” ( Hadis riwayat muslim)
 
 
 
Oleh  itu, dalam kaedah protokol rawatan yang saya gunakan ini, para  pesakit saya perlu melakukan perkara-perkara dan pantang larang yang saya tetapkan. Dalam kaedah rawatan saya, saya akan merawat punca utama gout terlebih dahulu dan barulah Cypreme berupaya membantu menyembuhkan sakit gout sepenuhnya.  Untuk dapatkan hasil terbaik, anda perlu ikuti 100% saranan saya dibawah. Namun, jika tidak mampu, sekadar 70-80% pun dah dikira baik.
 
 
Perkara utama dalam rawatan Cypreme yang saya praktiskan ini, anda perlu BERHENTI  terus dari pengambilan gula putih termasuklah susu pekat manis dalam minuman seharian.  Saranan ini anda wajib ikut 100% kalau nak gunakan kaedah rawatan Cypreme yang saya praktiskan. Jika anda tak sanggup nak tinggalkan gula putih dalam menu diet seharian anda, jangan harap anda nak sembuh dari sakit kencing manis anda tu. Gunalah banyak mana Cypreme sekalipun, paras asid urik dalam badan anda pasti akan naik balik kerana punca utamanya anda gagal bendung. 
 10859966_1632901606975988_702991777_n
 
 
Gula putih ni kalau mengikut kata Dr Norman , ianya adalah racun utama bagi semua manusia tak kira sama ada yang ada gout atau pun tidak. Susu pekat manis juga adalah salah satu gula yang amat tinggi dan sangat merbahaya. 1 gelas teh tarik bersamaan dengan 1 tin minuman air berkarbonat! Jika anda penggemar minuman 3 in 1 , sila berhenti segera kerana di dalamnya mengandungi krimer dan gula yang tinggi yang sememangnya bahaya untuk badan manusia!
 
 
 
Habis tu, macam mana kalau saya nak minum air manis? Saya dah terbiasa minum air manis
 
 
Hmm.. Anda kena ingat bahawa anda sekarang menghidapi sakit gout yang mana jika tidak dirawat akan menyebabkan sendi-sendi kaki atau tangan anda semakin membengkak dan semakin sakit. Jika anda masih dengan perangai lama, jangan mimpi sakit gout anda tu boleh sembuh. Jangan harap hanya dengan pengambilan CYPREME sakit gout anda akan sembuh. 
 sakit-asam-urat-tinggi1
Seperti yang saya maklumkan tadi, nak rawat gout ni kena rawat puncanya iaitu dari perut, ianya bermula dari amalan diet seharian anda. Punca utama terjadinya gout adalah dari pengambilan gula yang berlebihan. So macam mana nak sembuh kalau anda masih mengambil racun gula putih dalam diet seharian anda?
 
 
Ok la, memandangkan anda suka minum manis dan inginkan rasa manis yang sama seperti gula, saya syorkan anda gunakan pemanis semulajadi tanpa karbohidrat seperti M’SWEET. Formula M’SWEET ini tidak mengandung sebarang karborhidrat, kalori ,  kolestrol, mahupun bahan pengawet. 
 
Kalau anda tak tau, ini rupa pemanis tersebut.  Ianya bukan gula walaupun sumber asalnya adalah dari tebu.

14063958_852349701531814_2258649766243479845_n-copy

Pemanis M’SWEET merupakan pemanis semulajadi dari ekstrak pati tebu diformulakan dengan Teknologi Nano. Rasa manisnya sama dengan gula putih. Sangat sesuai sebagai pengganti gula yang selamat dan sihat tanpa merubah rasa manisnya. Sangat sesuai untuk pesakit kencing manis dan semua lapisan umur. 

Ianya diformulasikan oleh Professor Muhammad Mubin Mat Noor dan disokong penuh oleh Dr  Norman Mohd Norawi. Jadi, ianya telah menjalani ujian-ujian keselamatan dan keberkesanannya dalam mengawal gula dalam darah. Oleh itu, saya amat syorkan penggunaanya dan ianya  insya’ Allah selamat dan tiada kesan sampingan yang teruk. Malah kandungan gula anda akan lebih terkawal. Namun begitu, yang terbaik anda minum air putih sahaja, hehe.

 
14359669_1202166136472871_426035844_o
 
 
Cara penggunaan M’SWEET juga mudah, hanya titiskan ke dalam air minuman kegemaran anda sahaja. 
14292364_1198778740144944_780762527316227508_n
En. Hanafi Miri.. teh o ais limau kosong guna M’SWEET
 
So macam mana? harap penjelasan saya bagi pengganti gula ini jelas la yer..
 
OK seterusnya, dalam rawatan saya, anda juga perlu amalkan perkara-perkara berikut. Apa yang saya senaraikan ini tak wajib ikut, namun amat digalakkan jika anda mahu sihat. Saranan ini juga sesuai bagi mereka yang tiada masalah kesihatan dan ingin kekal sihat. Jika anda tak dapat ikut 100%, dapat ikut 70-80% pun dah dikira cukup baik.
 
 
1. Ubah portion menu dalam pengambilan makanan seharian.
 
Jika sebelum ini kita makan nasi penuh satu pinggan dan kurang sayur, kali ini cuba ubah kepada  separuh (1/2) adalah sayur, 1/2 nasi dan 1/2 lagi lauk.  Dengan cara ini, anda akan kenyang disebabkan makan banyak sayur, bukannya nasi.  
 
14054241_10208187282898255_2465072495646854290_n
Sumber gambar dari page Dr Norman Norawi
 
Seperti  kita maklum, nasi mengandungi karbohidrat dan akan bertukar menjadi gula sebagai sumber tenaga. Jika diambil berlebihan dan tidak digunakan, ianya akan menyebabkan paras gula dalam badan pesakit gout dan seterusnya akan meningkatkan kandungan asid urik. Oleh itu, dengan menukar portion menu harian anda, paras gula akan semakin terkawal dan paras asid urik akan turun secara berkala.
 
 
 
2. Berpuasa setiap isnin dan khamis.
happy_ramadan_sticker-p217910395742993773envb3_400
Hikmah berpuasa setiap isnin dan khamis adalah salah satu cara detoksifikasi dan cara memulihkan sistem imun badan manusia . Secara tak langsung  paras asid urik dalam badan juga akan turut menurun. 
 
 
 
 
3. Bersenam 2-3 kali seminggu.
 
walking-for-exercise
Anda tak perlu jogging dan berlari untuk kekal sihat, cukup sekadar berjalan kaki pun dah OK sebagai senaman harian. 
 
 
 
 
4. Elakkan makanan berkarbohidrat proses seperti roti dan biskut.
no-bread-and-starch
 
Ini kerana kandungan bahan-bahan di dalam roti dan biskut mengandungi gluten dan ianya tidak elok untuk sistem percernaan manusia. Sesetengahnya juga mengandungi kandungan gula yang tinggi yang boleh menyebabkan keradangan. Anda boleh ambil karbohidrat dari bahan semulajadi seperti ubi kentang & ubi kayu , ianya lebih sihat dan banyak manfaat.
 
 
 
5. Elakkan fast food dan juga junk food.
hair-loss-processed-food
 
Junk food adalah makanan sampah dan tak sepatutnya berada di dalam perut manusia. Tempat yang selayaknya bagi makanan sampah ini hanyalah di dalam perut tong sampah. Oleh itu, please, tolong jangan makan junk food dan bagi anak-anak makanan macam ni.
 

 

Kalau anda…
 > Dah cuba macam-macam cara dan produk, tapi tak berkesan langsung.
> Nak kembali kehidupan seperti dulu-dulu. Boleh kemana2 dengan mudah. Anda gembira, isteri anda gembira, anak2 pun gembira.
> Dah letih dengan kehidupan sekarang. Sakit, x de tenaga. Tunggu masa je nak kata selamat tinggal kepada dunia.  
> Tak nak habiskan duit untuk pembedahan tophi yang dianggarkan sekarang lebih RM10,000.
> Nak penawar yang mana ia adalah pilihan terakhir anda.
> Maka Oleh itu, Cubalah CYPREME Sekarang!
arrow3
dprkn skasrng

 

 

 
 
 
Berapa lama eh baru Nampak Kesan?
Untuk keberkesanan yang menyeluruh, saya syorkan pengambilan rawatan sekurang-kurangnya selama 4 bulan ataupun 5 botol.
 
 
Botol pertama dan kedua: Mencuci kotoran yang ada dalam darah. Jika ada ambil ubatan berkimia, CYPREME akan buang kesan ubatan tersebut dahulu. Dalam tempoh 2 botol pertama, CYPREME akan neutralkan asid berlebihan bagi mengembalikan PH darah , membuang toksin dalam badan yang menjadi punca pelbagai penyakit,  & seterusnya melancarkan perjalanan darah.
 
Botol ketiga dan keempat: Merawat penyakit yang ada. Bila sistem badan kita dah stabil dan pulih, barulah CYPREME akan merawat masalah gout tu dengan menghancurkan mendapan hablur kristal asid urik yang berada di sendi-sendi dan mengeluarkannya melalui perkumuhan.
 
Botol kelima: Mengawal asid urik dalam badan dan seterusnya mengekalkan kesihatan badan dari  diserang gout.
Jangan Terkejut Jika………..
Sebelum anda habiskan 2 unit CYRPEME ini, anda dah boleh nikmati makanan laut seperti udang, sotong, kerang & kacang yang mana sebelum ini anda hanya boleh menelan air liur je tengok orang lain makan!!!

JOM HIDUP SIHAT TANPA SAKIT GOUT SEKARANG!

Sekarang ni, anda telah melihat sendiri bagaimana CYPRME membantu pengguna seperti anda SIHAT TANPA SAKIT GOUT.

Berapa anda sanggup labur untuk kesihatan anda?

RM1k? rm10k? rm100k?

Sebenarnya nilai kesihatan anda tak ternilai. Jika sakit, maka lumpuhnya kudrat kita untuk menyara keluarga dan terputus segala mata pencarian. Bila diserang penyakit. bukan hanya kita sahaja yang susah, malah kita juga secara tak langsung telah menyusahkan anak-anak dan pasangan kita.

Nak ke anda menjadi beban kepada orang lain? Adakah anda suka melihat orang lain bersedih dan bersusah payah kerana kedegilan anda untuk mencuba formula yang terbukti berkesan ini?

Berikut merupakan pelaburan untuk kesihatan  & kebahagian anda serta keluarga anda.

harga-zoom

Seperti yang anda lihat di dalam gambar di atas, harga pasaran bagi satu botol CYPREME ini adalah RM150 + RM10 Kos penghantaran = RM160. Ya, pelaburan anda untuk kesihatan anda dan kesejahteraan keluarga anda hanya RM160 sebotol. Bagi saya, ianya sudah cukup murah. Apalah sangat RM160 ni kalau nak dibandingkan dengan kesakitan & kesusahan yang anda alami sekarang ni. 

Masih rasa mahal?

OK saya nak tanya, selama ni dah berapa ribu ringgit anda habiskan untuk rawat kesakitan tu? Anda ulang alik ke hospital dan makan ubat pain killer tu boleh elok sepenuhnya ke sakit gout anda tu? Ada ke testimoni yang kata mereka yang ambil ubat sakit gout dari  hospital seperti Colchicine,Kortikosteroid Allopurinol, Probenecid dan lain-lain tu dah hilang dari sakit gout?

Tak ada kan? Tapi kenapa anda sanggup habiskan duit untuk mengambilnya walhal dah tau tak dapat nak hilangkan sakit anda tu? Fikir-fikirkan lah yer..

  Anda kata  formula ni masih tak berkesan dan diragui lagi? 

 
Meh Saya Buktikan! Lihat Sendiri Proses Pengilangan CYPREME Ini!

 Ini BUKAN Produk dari Luar Negara!

Ramai yang ingatkan Produk Cypreme yang hebat ini dari luar negara. Oh tidak saudara,  Cypreme adalah 100% produk keluaran bumiputera muslim, semestinya 100% dijamin HALAL. Produk CYPREME dikilangkan khas bagi syarikat kami yang berpusat di Jerteh, Terengganu dan cawangan pertama di Shah Alam, Selangor.   

Kualiti bagi pemprosesan produk ini amat dijaga rapi  di mana semua staff adalah bumiputra Muslim & menutup aurat serta memakai sarung tangan bagi menjaga kualiti produk.

Kami juga  sangat menjaga kualiti dari segi kebersihan & kesucian produk Cypreme. Anda boleh lihat sendiri gambar-gambar di kilang kami di bawah :

 

proses-copy

-Proses Pembungkusan Cypreme-

  20150701225324

-Staff di bahagian pembungkusan Cypreme. 100% Bumiputra Muslim-

 

Untuk makluman anda lagi, formula CYPREME ni dah lebih 4 tahun,  dan Cypreme mula dipasarkan secara besar-besaran pada September 2014 dengan penambahbaikan pada formula dengan diperkayakan dengan Zeolite. Produk ini telah mula dikeluar dan dipasarkan kepada pengguna pada September 2014 secara offline dan online.

Disebabkan ramuan yang terkini dan moden, produk ini mendapat sambutan yang menggalakkan. Terkini, jualan Cypreme sudah melebihi 100 ribu botol dan telah diedarkan di semua kawasan di seluruh Malaysia, termasuk Singapura dan Brunei. Cypreme kini sudah masuk pasaran antara bangsa setaraf dengan produk-produk lain!

 

pos-oversea-copy

Sesi CYPREME Bersama Artis 

11329761_1606725822948558_6756926993010608389_n

11262442_1606725819615225_5384289902494973908_n

Nah, anda boleh tengok sendiri apa kata pengguna CYPREME sendiri, ianya bukan rekaan saya tau. 

  12115605_520049538162745_6037821237906363229_n

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

IMG-20150606-WA0076

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

IMG-20150806-WA0022

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

IMG-20150809-WA0042

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

12179753_1017594044969654_966158809_n1

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

  12180097_1017595331636192_1014398117_n

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

fb

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

11391136_552458664895565_2945304187522943283_n

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

20150628202017-2

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

20150628202017-3

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

    20150628202017-3 (1)

Penafian: Keputusan Selepas Penggunaan Adalah Berbeza Bagi Setiap Individu

 

Fuh, penat nak upload semua, 10 muka surat pun tak habis. Ni baru sebahagian sahaja yang saya tunjukan. 

  So macam mana, still was-was nak cuba? Masih kata yang formula ni tak berkesan & tak berbaloi?

Terpulang pada anda, kalau anda rasa KESIHATAN ANDA tidak penting, TOLONG JANGAN BELI! 

 

Kepada yang pentingkan kesihatan & ingin menikmati rasa sihat seperti orang lain boleh klikk gambar di bawah untuk membuat pembelian

dapatkan-gozout

 

Ops,  Tunggu Sekejap. Memandangkan anda mempercayai saya, saya ada tawaran hebat kalau anda buat tempahan hari ini. 

Jika anda bertindak untuk buat tempahan sekarang, saya  ada  tawaran hebat buat anda. Tawaran ini akan tamat pada AKHIR BULAN INI.

1 Botol RM150 & Hanya Tambah Lagi RM70

saya bagi PERCUMA LAGI 1 BOTOL!

DISKAUN SEBANYAK 30%! Anda JIMAT RM 80!

BONUS : Jika anda membuat tempahan HARI INI,

saya bagi PERCUMA Kos Penghantaran

JADI, RM220 = 2 BOTOL CYPREME

200

  • 2 botol Tahan sehingga 40 hari penggunaan
  • RM220 / 40 hari = Anda hanya berbelanja RM5.50/hari sahaja untuk minuman kesihatan.
  • Tidakkah Harga Itu Terlalu Murah dan Tak Masuk Akal ?
  • Diskaun 30% , Anda sudah JIMAT RM80.
  • PERCUMA Penghantaran Bernilai RM10, Dengan syarat anda buat tempahan HARI INI!
  • Jadi, Jumlah PENJIMATAN Sebanyak RM90

 

Nak dapatkan harga lebih murah  & penjimatan yang lebih banyak?? Sila pilih pakej di bawah dan buat tempahan segera!

Pakej A
Pakej B
Pakej C
Pakej D
2 Unit
3 Unit
5 Unit
12 Unit
RM220
RM300
RM450
RM780
Pos Percuma
Pos Percuma
Pos Percuma
Pos Percuma
Jimat RM90
Jimat RM160
Jimat RM310
Jimat RM1020

 

Tunggu Apa Lagi?? Dapatkan CYPREME Sekarang Juga!

order1

 

P/S/S : Keputusan masih di tangan anda, Saya telah sampaikan berita gembira untuk anda bagaimana cara untuk hilangkan sakit gout anda dengan berkesan. Hanya menunggu anda buat tindakan bijak.